Hindbær fool

Hindbær fool

30 min
Lækker og nem dessert, som smager dejligt og ser flot ud på ethvert bord.

Sådan gør du

  • Lad bærrene tø, og tag nogle af de pæneste fra til pynt. Mos resten med sukker og vanilje. Vend yoghurten i hindbærrene. Pisk fløden og vend den i. Anret desserten i portionsglas og stil dem køligt indtil serveringen. Pynt med hele bær.
Bemærk
  • Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.
Energiindhold for hele retten:

3117 kJ / 745 kcal

Næringsindhold pr. 100g

417 kJ / 100 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 11 % 2,7 g
Kulhydrat: 40,5 % 9,9 g
Fedt: 48,5 % 5,5 g
Mere inspiration

En klassisk snitte i en hjemmelavet version.

Hindbærsnitter
60+ min
Hindbærsnitter
(945)
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser

250 g Frosne hindbær
4 spsk Sukker
½ Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
3½ dl A38 naturel
1 dl Piskefløde
Pynt
Hindbær