Hindbær fool

Hindbær fool

30 min
Lækker og nem dessert, som smager dejligt og ser flot ud på ethvert bord.

Sådan gør du

  • Lad bærrene tø, og tag nogle af de pæneste fra til pynt. Mos resten med sukker og vanilje. Vend yoghurten i hindbærrene. Pisk fløden og vend den i. Anret desserten i portionsglas og stil dem køligt indtil serveringen. Pynt med hele bær.
Bemærk
  • Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.
Energiindhold for hele retten:

3043 kJ / 727 kcal

Næringsindhold pr. 100g

407 kJ / 97 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 11,3 % 2,7 g
Kulhydrat: 41,5 % 9,9 g
Fedt: 47,2 % 5,2 g
Mere inspiration

En klassisk snitte i en hjemmelavet version.

Hindbærsnitter
60+ min
Hindbærsnitter
(993)
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser

250 g Frosne hindbær
4 spsk Sukker
½ Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
3½ dl A38 naturel
1 dl Piskefløde
Pynt
Hindbær
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk