Hindbærlagkage
20 min
Fryseegnet
•
Superenkel hindbærlagkage med masser af friske bær. Nyd hindbærlagkagen når hindbærrene er i sæson.
Ingredienser
Hindbærcreme
|
100 g
Friske hindbær
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Sukker
|
|
|
3 dl
Yoghurt 10%
|
|
|
5 dl
Piskefløde
|
|
3
Lyse lagkagebunde
|
|
|---|---|
|
200 g
Friske hindbær - mosede
|
Pynt
|
Friske hindbær
|
|
|---|---|
|
Hvid chokolade i spåner
|
|
|
Citronmelisse
|
Sådan gør du
Hindbærfyld
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Uden for hindbærsæsonen, kan de friske hindbær i hindbærcremen erstattes med frosne hindbær i. Bemærk dog at fødevarestyrelsen i perioder anbefaler, at frosne bær gives et kort opkog før brug. I denne opskrift skal hindbær, der har været kogt op, være kølet helt af, før de blandes med yoghurt og fløde.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
972 kJ / 232 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,8 g |
| Protein: | 3,3 g |
| Fedt: | 16,2 g |
| Kulhydrat: | 18,6 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.