Hindbærtærte
2 timer
•
Arbejdstid: 30 min
•
En skøn hindbærtærte - lav den, når haven bugner af friske hindbær! Hindbærtærten har en dejlig frisk smag og en konsistens som minder lidt om clafoutis.
Ingredienser
Tærtedej
|
125 g
Koldt smør i tern
|
|
|---|---|
|
125 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
|
1 dl
Havregryn
|
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
|
1
Æggeblomme
|
Fyld
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
|---|---|
|
2
Æg
|
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
|
150 g
Hindbær
|
Tilbehør
|
125 g
Hindbær
|
|
|---|---|
|
1½ dl
Piskefløde - letpisket
|
Sådan gør du
Tærtedej
Fyld
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1240 kJ / 296 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 3,6 g |
| Fedt: | 19,4 g |
| Kulhydrat: | 27,1 g |