Denne lagkage med hindbær er simpelthen også så lækker....
I sæsonen kan du bruge friske hindbær. Prøv dig frem med dine yndlingsfrugter. I stedet for piskefløde kan du bruge cremefraiche til tærten.
16822 kJ / 4021 kcal
1291 kJ / 309 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,3 % | 4 g |
Kulhydrat: | 32,1 % | 24,4 g |
Fedt: | 62,6 % | 21,8 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Smør
|
125 g |
---|---|
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
175 g |
Flormelis
|
3 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Æggeblommer
|
2 |
Smør
|
50 g |
---|---|
Marcipan
|
100 g |
Citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
½ dl |
Æg
|
2 |
Sukker (ca. 1 dl)
|
85 g |
Hindbær
|
300 g |
---|
Flormelis
|
---|
2½ dl |