Hindbærtærte med marcipan

Dessert

Smuk hindbærtærte med smagskombinationen hindbær og marcipan. Server den lun med letpisket fløde.

Hindbærtærte med marcipan
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

17045 kJ / 4074 kcal

Energifordeling:
Fiber: 23 g
Protein: 5,6 %
Kulhydrat: 31,6 %
Fedt: 62,8 %
Tips

I sæsonen kan du bruge friske hindbær. Prøv dig frem med dine yndlingsfrugter. I stedet for piskefløde kan du bruge cremefraiche til tærten.

Relateret video
Sådan bruger du flødefraiche

Flødefraichen fyldige smage og syrlige touch passer særdeles godt til søde desserter. Se her hvordan du pisker flødefraiche til et let og lækkert skum (og få inspiration til hvordan du også kan bruge flødefraiche i varme retter).

Ingredienser