Hindbærtærte med marcipan

Hindbærtærte med marcipan

Dessert
Smuk hjemmelavet hindbærtærte med marcipanfyld og hindbær. Når først tærtebunden er lavet, er der ikke meget arbejde i marcipanfyldet, og duften af nybagt tærte vil hurtigt brede sig i køkkenet. Når hindbærsæsonen er over os, og de røde hindbær frister, så er det fantastisk at kunne bage en hindbærte, hvor de syrlige hindbær og den søde marcipan er et perfekt match. Hindbær har to sæsoner - sommer og efterår pga de forskellige hindbærsorter. Server den lune hindbærtærte med letpisket fløde.
Mere inspiration

Denne lagkage med hindbær er simpelthen også så lækker....

Hindbærlagkage
20 min
Hindbærlagkage
(41)
Velbekomme!
Tips

I sæsonen kan du bruge friske hindbær. Prøv dig frem med dine yndlingsfrugter. I stedet for piskefløde kan du bruge cremefraiche til tærten.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4029 kJ / 4029 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1301 kJ / 311 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 5,1 % 3,9 g
Kulhydrat: 34,6 % 26,5 g
Fedt: 60,3 % 21,2 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Ingredienser