Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.
20-25 min. ved 200° - traditionel ovn.
I sæsonen kan du bruge friske hindbær. Prøv dig frem med dine yndlingsfrugter. I stedet for piskefløde kan du bruge cremefraiche til tærten.
16637 kJ / 3976 kcal
1277 kJ / 305 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,4 % | 4 g |
Kulhydrat: | 32,5 % | 24,4 g |
Fedt: | 62,1 % | 21,4 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
125 g
Smør
|
|
---|---|
175 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
3 spsk
Flormelis
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
2
Æggeblommer
|
50 g
Smør
|
|
---|---|
100 g
Marcipan
|
|
2 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
2
Æg
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
300 g
Hindbær
|
---|
Flormelis
|
---|
2½ dl
Letpisket piskefløde
|
---|