Hjerter med stegte æbler
                                
                                    2 timer
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbejdstid:  40 min
                                
                        
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Hjerter med persille, flødesauce og stegte æbler. Det et er rigtig mormormad....og så er det sund og billig mad med masser af smagsoplevelser og lidt bid.
Ingredienser
| 
                                            
                                                    2
                                                Grisehjerter (ca. 275 g)
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    ¼ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 dl
                                                Små kviste af persille
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    25 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ dl
                                                Vand
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ¾ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     | 
Sauce
| 
                                            
                                                    ½ liter
                                                Madlavningsfløde
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1½ spsk
                                                Hvedemel
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Evt. kulør
                                            
                                     | 
Stegte æbler
| 
                                            
                                                    25 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    5
                                                Porrer i 1 cm skrå skiver
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    4
                                                Uskrællede æbler i både, fx coxorange
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Tørret timian
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1½ tsk
                                                Sukker
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ¾ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | 
Tilbehør
| 
                                            
                                                    1 kg
                                                Kartofler
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Sauce
Stegte æbler
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
315 kJ / 75 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g | 
| Protein: | 2,9 g | 
| Fedt: | 2,9 g | 
| Kulhydrat: | 9,3 g | 
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    