Honninghjerter med pink glasur

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

60+ min

Krydrede honninghjerter med fin glasur. Vælg den farve du bedst kan lide...

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 75 g honning
  • 75 g mørk muscovadosukker eller brun farin
  • 60 g smør
  • 1 æg
  • 1 tsk reven appelsinskal (usprøjtet) fra en usprøjtet appelsin
  • ½ tsk stødt kanel
  • ½ tsk stødt ingefær
  • ½ tsk stødt nellike
  • ½ tsk hjortetaksalt
  • 300 g hvedemel

Pink glasur

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom honning, farin og smør i en gryde og smelt det sammen. Tag gryden af varmen og afkøl blandingen ca. ½ time. Rør æg og appelsinskal i. Bland hvedemel, krydderier og hjortetakssalt sammen og bland det i honningblandingen. Lad dejen hvile en times tid. Udrul dejen på et meldrysset bord ca. 1 cm tyk. Udstik hjerter eller skær dem ud med en kniv. Bag hjerterne midt i ovnen. Lad dem afkøle helt, inden de pyntes.

Pink glasur

Rør flødeost, appelsinsaft og flormelis sammen. Tilsæt evt. også lidt frugtfarve. Smør det på hjerterne.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 76 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: