Honninghjerter med pink glasur

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

60+ min

Krydrede honninghjerter med fin glasur. Vælg den farve du bedst kan lide...

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 75 g honning
  • 75 g mørk muscovadosukker eller brun farin
  • 60 g smør
  • 1 æg
  • 1 tsk reven appelsinskal (usprøjtet) fra en usprøjtet appelsin
  • ½ tsk stødt kanel
  • ½ tsk stødt ingefær
  • ½ tsk stødt nellike
  • ½ tsk hjortetaksalt
  • 300 g hvedemel

Pink glasur

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom honning, farin og smør i en gryde og smelt det sammen. Tag gryden af varmen og afkøl blandingen ca. ½ time. Rør æg og appelsinskal i. Bland hvedemel, krydderier og hjortetakssalt sammen og bland det i honningblandingen. Lad dejen hvile en times tid. Udrul dejen på et meldrysset bord ca. 1 cm tyk. Udstik hjerter eller skær dem ud med en kniv. Bag hjerterne midt i ovnen. Lad dem afkøle helt, inden de pyntes.

Pink glasur

Rør flødeost, appelsinsaft og flormelis sammen. Tilsæt evt. også lidt frugtfarve. Smør det på hjerterne.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 76 %
  • Fedt: 19 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: