Honninghjerter med pink glasur
60+ min

Honninghjerter med pink glasur

Krydrede honninghjerter med fin glasur. Vælg den farve du bedst kan lide...
Bedømmelse (20 vurderinger)

Min bedømmelse:

Honninghjerter med pink glasur

Krydrede honninghjerter med fin glasur. Vælg den farve du bedst kan lide...

Opskriften gælder for 10 personer

  • 75 g honning
  • 75 g mørk muscovadosukker eller brun farin
  • 60 g smør
  • 1 æg
  • 1 tsk reven appelsinskal (usprøjtet) fra en usprøjtet appelsin
  • ½ tsk stødt kanel
  • ½ tsk stødt ingefær
  • ½ tsk stødt nellike
  • ½ tsk hjortetaksalt
  • 300 g hvedemel

Pink glasur

  • 2 spsk Buko® Naturel
  • 4 dl flormelis
  • 2 spsk friskpresset friskpresset appelsinsaft
  • evt. rød frugtfarve

Fremgangsmåde:

Kom honning, farin og smør i en gryde og smelt det sammen. Tag gryden af varmen og afkøl blandingen ca. ½ time. Rør æg og appelsinskal i. Bland hvedemel, krydderier og hjortetakssalt sammen og bland det i honningblandingen. Lad dejen hvile en times tid. Udrul dejen på et meldrysset bord ca. 1 cm tyk. Udstik hjerter eller skær dem ud med en kniv. Bag hjerterne midt i ovnen. Lad dem afkøle helt, inden de pyntes.

Pink glasur

Rør flødeost, appelsinsaft og flormelis sammen. Tilsæt evt. også lidt frugtfarve. Smør det på hjerterne.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 76 %
  • Fedt: 19 %
Print