Honninghjerter med pink glasur

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

60+ min

Krydrede honninghjerter med fin glasur. Vælg den farve du bedst kan lide...

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 75 g honning
  • 75 g mørk muscovadosukker eller brun farin
  • 60 g smør
  • 1 æg
  • 1 tsk reven appelsinskal (usprøjtet) fra en usprøjtet appelsin
  • ½ tsk stødt kanel
  • ½ tsk stødt ingefær
  • ½ tsk stødt nellike
  • ½ tsk hjortetaksalt
  • 300 g hvedemel

Pink glasur

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom honning, farin og smør i en gryde og smelt det sammen. Tag gryden af varmen og afkøl blandingen ca. ½ time. Rør æg og appelsinskal i. Bland hvedemel, krydderier og hjortetakssalt sammen og bland det i honningblandingen. Lad dejen hvile en times tid. Udrul dejen på et meldrysset bord ca. 1 cm tyk. Udstik hjerter eller skær dem ud med en kniv. Bag hjerterne midt i ovnen. Lad dem afkøle helt, inden de pyntes.

Pink glasur

Rør flødeost, appelsinsaft og flormelis sammen. Tilsæt evt. også lidt frugtfarve. Smør det på hjerterne.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 76 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: