Hvis der er varmt i køkkenet, bliver dejen blød og svær at stikke ud og flytte. Tag evt. kun halvdelen af dejen ud af køleskabet til første udrulning. Er dejen blevet for blød, kan du samle den og lægge den i fryseren i ca. ½ time. Du skal ikke tilsætte ekstra mel, da kagerne så bliver for tørre - det er temperaturen, der er afgørende for om dejen er til at arbejde med.
22965 kJ / 5489 kcal
1782 kJ / 426 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 4,9 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 57,2 % | 59,9 g |
Fedt: | 37,9 % | 18,3 g |
Mens du bager honningkager, kan børnene måske være med ved siden af med en lidt nemmere dej at arbejde med.
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.