Vintersuppe
30 min
•
&format=webp)
Dejlig suppe med masser af rodfrugter og krydderurter serveret med bacondrys.
Ingredienser
1 kg
Rodfrugter, fx kartofler, knoldselleri, gulerod og pastinak
|
|
---|---|
1
Løg i mindre stykker (ca. 75 g)
|
|
1 liter
Vand
|
|
2 spsk
Koncentreret kyllingefond
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Hvedemel
|
|
1 dl
Hakkede krydderurter, fx timian, rosmarin og purløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
150 g
Bacon i små tern
|
|
---|---|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
Pynt
Hakkede friske krydderurter
|
---|
Tilbehør
300 g
Grovbrød
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
278 kJ / 66 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,4 g |
Protein: | 2,4 g |
Fedt: | 2,6 g |
Kulhydrat: | 8,3 g |
Relateret video
Gulerods-'bacon'
Gulerods-'bacon' smager naturligvis ikke som bacon, men det ligner til forveksling pg kan bruges som topping på supper, salater eller i en vegetarisk sandwich.
