Hot løgsuppe med ostebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Fransk klassiker - er klar på ingen tid.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 3 store zittauerløg i halve, tynde ringe
  • 2 spsk cognac
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • ½ tsk groft salt
  • ¼ tsk tørrede chiliflager

Ostebrød

Pynt

  • bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og løg i ca. 1 min. Hæld cognac og eddike på og lad det bruse af. Tilsæt bouillon, salt og chiliflager. Kog suppen ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. Smag til.

Ostebrød

Læg imens de 2 tortillas på en plade med bagepapir. Bland ost og persille og fordel det på brødene. Drys med salt og bag dem midt i ovnen. Tag dem ud og skær dem i kvarte eller stænger.

Ved serveringen

Anret suppen i små varme kopper og server ostebrødene til.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 225°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: