Hot løgsuppe med ostebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Fransk klassiker - er klar på ingen tid.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 3 store zittauerløg i halve, tynde ringe
  • 2 spsk cognac
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • ½ tsk groft salt
  • ¼ tsk tørrede chiliflager

Ostebrød

Pynt

  • bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og løg i ca. 1 min. Hæld cognac og eddike på og lad det bruse af. Tilsæt bouillon, salt og chiliflager. Kog suppen ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. Smag til.

Ostebrød

Læg imens de 2 tortillas på en plade med bagepapir. Bland ost og persille og fordel det på brødene. Drys med salt og bag dem midt i ovnen. Tag dem ud og skær dem i kvarte eller stænger.

Ved serveringen

Anret suppen i små varme kopper og server ostebrødene til.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 225°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: