Hotte nachos
20 min

Hotte nachos

Sprøde varme nachos med lækker topping af avocado, tomater, rødløg, koriander - og selvfølgelig cremefraiche!
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hotte nachos

Sprøde varme nachos med lækker topping af avocado, tomater, rødløg, koriander - og selvfølgelig cremefraiche!

Forret til 4

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Fordel salsaen i 4 ovnfaste skåle. Fordel chips og ost heri og gratiner midt i ovnen.

Drys med løg, avocado, oliven og tomater. Pynt med koriander og server med cremefraiche til.

Gratinering

Ca. 5 min. ved 225° - varmluft.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 58 %
Print