Hotte nachos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

20 min

Sprøde varme nachos med lækker topping af avocado, tomater, rødløg, koriander - og selvfølgelig cremefraiche!

Ingredienser

Forret til 4

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel salsaen i 4 ovnfaste skåle. Fordel chips og ost heri og gratiner midt i ovnen.

Drys med løg, avocado, oliven og tomater. Pynt med koriander og server med cremefraiche til.

Gratinering

Ca. 5 min. ved 225° - varmluft.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: