Hotte nachos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

20 min

Sprøde varme nachos med lækker topping af avocado, tomater, rødløg, koriander - og selvfølgelig cremefraiche!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Forret til 4

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel salsaen i 4 ovnfaste skåle. Fordel chips og ost heri og gratiner midt i ovnen.

Drys med løg, avocado, oliven og tomater. Pynt med koriander og server med cremefraiche til.

Gratinering

Ca. 5 min. ved 225° - varmluft.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag