Sprøde og varme nachos er lige i øjet, når du er sulten for sjov. Nachos med spicy tex mex chiliost og milde avocados - kombineret med tomatsalsa og koriander, er en fryd for gane og øjne. De varme nachos med ost er nemme at lave og prikken over i'et på den hotte smag er selvfølgelig den kølige cremefraiche!
Her har du opskriften på en hjemmelavet guacamole til dine nachos.
6997 kJ / 1672 kcal
843 kJ / 201 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 12,4 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 32,1 % | 15,9 g |
Fedt: | 55,5 % | 12,6 g |
Suppler med stegt kylllyng, så har du et helt måltid.
Er du glad for avocado, kan du supplere -eller erstatte - avocadotern med en hjemmelavet guacamole.
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.