Hotte ris med milde shots

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

En lækker krydret vegetarret med en mild kontrast i de 2 shots.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 320 g brune ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • frøene fra 16 kardemommekapsler (ca. 1 tsk frø)
  • 1 spsk rapsolie
  • 225 g champignoner i tykke skiver
  • 3 forårsløg i skrå ringe (ca. 50 g)
  • ½ tsk groftkværnet peber
  • 200 g ekstrafine ærter
  • 75 g skyllede babyspinatblade
  • 1 tsk groft salt
  • 50 g peanuts

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på emballagen.

Blend imens mango og vand og fordel mangopuréen i 4 små shotglas. Hæld fraiche i 4 andre glas. Stil de 8 shots tildækket i køleskabet.

Knus kardemommefrøene - fx i en morter. Lad halvdelen af olien blive varm i en sauterpande. Steg champignonerne ved kraftig varme i ca. 5 min. eller til de er tørre. Tag champignonerne op og lad resten af olien blive varm. Svits forårsløg, kardemomme og peber i ca. ½ min. Vend ris, champignoner, ærter, spinat (gem lidt til pynt) og salt i. Varm de hotte ris godt igennem og smag til. Pynt med spinat, drys med peanuts og server sammen med de kolde, milde shots.

Tip

Hæld de 2 shots over risene, mens du spiser. Det giver en skøn mild kontrast til den stærke pebersmag.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,3 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag