Hummus med edamamebønner

Hummus med edamamebønner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Grøn cremet hummus med edamamebønner og salatost. Lækker som dip til snackgrønt eller som tilbehør til en salat eller på ostebordet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

ca. 3 dl

Antal portioner

  • 150 g frosne edamamebønner (sojabønner)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 3 spsk jomfruolivenolie
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk flagesalt
  • friskkværnet peber
  • 100 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Salatost tern 50+
  • 3 skiver stegt bacon - i mindre stykker

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Kom edamamebønnerne i en skål og hæld kogende vand over, så det dækker og lad dem stå i ca. 3 min.
  2. Hæld vandet fra og lad bønnerne køle af i koldt vand.
  3. Hæld vandet fra og kom bønnerne i en minihakker sammen med hvidløg, olie, citronsaft, salt og peber. Hak til hummusen er ensartet.
  4. Tilsæt ⅔ af osten og kør til blandingen er jævn.
  5. Pynt med peber og server hummusen med bacon og resten af salatosten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3679 kJ / 879 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,9 g
  • Protein: 15,8 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 75,2 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag