Hvid pizza med pastinak og tun - Opskrifter - Arla

Hvid pizza med pastinak og tun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

En sund og dejlig pizza med masser af rodfrugter, tun og smeltet ost på toppen.

Ingredienser

Antal portioner

Rodfrugtsalat

  • 300 g rodfrugter i små tern, fx pastinak, persillerod og knoldselleri
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 dåser tun i vand (á ca. 185 g)
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 50 g rensede babyspinatblade
  • 1 citron (usprøjtet) i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Læg pizzadejen på et stykke bagepapir og lad den hvile i ca. 10 min. Fordel revet ost og rodfrugter på pizzadejen og træk bagepapiret over på den varme bageplade. Bag pizzaen midt i ovnen.

Rodfrugtsalat

Vend rodfrugterne sammen med persille, citronsaft, salt og peber. Stil rodfrugtsalaten tildækket på køkkenbordet. Smag til.

Hæld vandet fra tunen og bland den med citronskal og –-saft. Tag pizzaen ud og fordel spinat, tun og citronbåde. Server den varme pizza sammen med rodfrugtsalaten.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,5 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: