Hvidløgsfisk bagt i pakker

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

En virkelig fin og delikat måde at tilberede sine torskefileter.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør - smeltet
  • 600 g torskefilet uden skind
  • 2 zittauerløg i skiver (ca. 150 g)
  • 3 små hakkede fed hvidløg
  • 3 spsk grofthakkede friske rosmarinblade
  • 3 spsk friske timianblade
  • 1 tsk groft salt
  • ¼ tsk citronpeber

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Tag 4 store stykker bagepapir og pensl dem med smør. Del fisken i 4 portioner og læg dem på bagepapiret. Fordel på hvert fiskestykke løg, hvidløg, krydderurter, salt og peber. Fold pakkerne sammen og bag dem på en plade midt i ovnen. Åbn forsigtigt en pakke for at sikre dig, at fisken er hvid og fast i kødet.

Server de varme fiskepakker med kartofler, grøntsager, fraiche og evt. flere krydderurter.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,4 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sangiovese, tempranillo Chianti, Italien

Kølig rødvin (ca 10-12 grader) vil være det bedste valg pga den friske rosmarin, fx en rioja "joven" eller en chianti (ikke riserva og så ung som muligt) Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges