Hvidløgsfisk bagt i pakker

Hvidløgsfisk bagt i pakker

45 min
En virkelig fin og delikat måde at tilberede sine torskefileter.

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

  • Tag 4 store stykker bagepapir og pensl dem med smør. Del fisken i 4 portioner og læg dem på bagepapiret. Fordel på hvert fiskestykke løg, hvidløg, krydderurter, salt og peber. Fold pakkerne sammen og bag dem på en plade midt i ovnen. Åbn forsigtigt en pakke for at sikre dig, at fisken er hvid og fast i kødet.
  • Server de varme fiskepakker med kartofler, grøntsager, fraiche og evt. flere krydderurter.
Energiindhold for hele retten:

9063 kJ / 2166 kcal

Næringsindhold pr. 100g

348 kJ / 83 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 26,2 % 5,4 g
Kulhydrat: 47,3 % 9,7 g
Fedt: 26,5 % 2,5 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser

Smør - smeltet
20 g
Torskefilet uden skind
600 g
Zittauerløg i skiver (ca. 150 g)
2
Små hakkede fed hvidløg
3
Grofthakkede frisk rosmarin
3 spsk
Frisk timian
3 spsk
Groft salt
1 tsk
Citronpeber
¼ tsk
Tilbehør
Kogte kartofler (ca. kg)
1 kg
Dampede grøntsager, fx gulerødder, ærter eller broccoli (ca. g)
600 g
Fraiche
2 dl