Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.
9066 kJ / 2167 kcal
348 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 26,2 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 9,7 g |
Fedt: | 26,5 % | 2,5 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
20 g
Smør - smeltet
|
|
---|---|
600 g
Torskefilet uden skind
|
|
2
Løg i skiver (ca. 150 g)
|
|
3
Små hakkede fed hvidløg
|
|
½ dl
Grofthakket frisk rosmarin
|
|
½ dl
Grofthakket frisk timian
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Citronpeber
|
1 kg
Kogte kartofler (ca. kg)
|
|
---|---|
600 g
Dampede grøntsager, fx gulerødder, ærter eller broccoli (ca. g)
|
|
2 dl
Fraiche
|