Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.
9063 kJ / 2166 kcal
348 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 26,2 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 9,7 g |
Fedt: | 26,5 % | 2,5 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Smør - smeltet
|
20 g |
---|---|
Torskefilet uden skind
|
600 g |
Zittauerløg i skiver (ca. 150 g)
|
2 |
Små hakkede fed hvidløg
|
3 |
Grofthakkede frisk rosmarin
|
3 spsk |
Frisk timian
|
3 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Citronpeber
|
¼ tsk |
Kogte kartofler (ca. kg)
|
1 kg |
---|---|
Dampede grøntsager, fx gulerødder, ærter eller broccoli (ca. g)
|
600 g |
Fraiche
|
2 dl |