Hvidløgsfisk bagt i pakker

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

45 min

En virkelig fin og delikat måde at tilberede sine torskefileter.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør - smeltet
  • 600 g torskefilet uden skind
  • 2 zittauerløg i skiver (ca. 150 g)
  • 3 små hakkede fed hvidløg
  • 3 spsk grofthakkede friske rosmarinblade
  • 3 spsk friske timianblade
  • 1 tsk groft salt
  • ¼ tsk citronpeber

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Tag 4 store stykker bagepapir og pensl dem med smør. Del fisken i 4 portioner og læg dem på bagepapiret. Fordel på hvert fiskestykke løg, hvidløg, krydderurter, salt og peber. Fold pakkerne sammen og bag dem på en plade midt i ovnen. Åbn forsigtigt en pakke for at sikre dig, at fisken er hvid og fast i kødet.

Server de varme fiskepakker med kartofler, grøntsager, fraiche og evt. flere krydderurter.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,4 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Sangiovese, tempranillo Chianti, Italien

Kølig rødvin (ca 10-12 grader) vil være det bedste valg pga den friske rosmarin, fx en rioja "joven" eller en chianti (ikke riserva og så ung som muligt) Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges