Hvidvinskylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Dejlig kyllingegryderet med løg, timian og hvidvin.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 50 g sprødstegte bacontern og
  • 1 dl hakket frisk kruspersille

Tilbehør

  • 500 g frisk pasta

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil løgene. Kom fedstoffet i en sauterpande og varm det ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingestykkerne ca. 2 min. på hver side. Tilsæt løg og lad dem svitse med i ca. 1 min. Tilsæt timian, salt, peber og hvidvin. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 1 time. Rør madlavningsfløde og mel sammen til en jævning og tilsæt det til retten de sidste 5 min. af kogetiden. Smag til.

Tips

Kom løgene i kogende vand i ca. 2 min., det gør det nemmere at pille dem. I stedet for chalotteløg kan anvendes zittauerløg i både.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,3 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, grenache gris Provence, Frankrig

Fyldig hvidvin med let krydrede noter vil fungere godt her. Prøv en Sydfransk vin fx fra Côtes-de-Provence Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges