Hvidvinskylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Dejlig kyllingegryderet med løg, timian og hvidvin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 50 g sprødstegte bacontern og
  • 1 dl hakket frisk kruspersille

Tilbehør

  • 500 g frisk pasta

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil løgene. Kom fedstoffet i en sauterpande og varm det ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingestykkerne ca. 2 min. på hver side. Tilsæt løg og lad dem svitse med i ca. 1 min. Tilsæt timian, salt, peber og hvidvin. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 1 time. Rør madlavningsfløde og mel sammen til en jævning og tilsæt det til retten de sidste 5 min. af kogetiden. Smag til.

Tips

Kom løgene i kogende vand i ca. 2 min., det gør det nemmere at pille dem. I stedet for chalotteløg kan anvendes zittauerløg i både.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,3 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, grenache gris Provence, Frankrig

Fyldig hvidvin med let krydrede noter vil fungere godt her. Prøv en Sydfransk vin fx fra Côtes-de-Provence Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges

Andre gode forslag