A38 med hyldeblomstchia
15 min
•
Få en god start på dagen med hyldeblomstmarinerede chiafrø og skøn frugt og grønt på dit yndlings mejeriprodukt. Varier din morgenmed med forskellige toppings - prøv dig frem og find de smage og konsistenser der lige er dig. Det smager skønt med denne blanding af jordbær og hyldeblomst - og der kommer knas fra agurk og mandler.
Ingredienser
Hyldeblomstchia
|
2 spsk
Koncentreret hyldeblomstsaft
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Vand
|
|
|
1 spsk
Chiafrø
|
|
|
1 nip vaniljepulver
|
A38 med topping
|
125 g
Agurk i tern
|
|
|---|---|
|
125 g
Jordbær i tern
|
|
|
4 dl
A38 naturel, eller andet syrnet produkt
|
|
|
25 g
Mandler i grove stykker
|
Sådan gør du
Hyldeblomstchia
A38 med topping
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan udskifte hyldeblomstsaft med din yndlingssaft - og jordbær med frugt, der er i sæson. Er du ikke til agurk, så giver æbletern samme knas.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
252 kJ / 60 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g |
| Protein: | 3,5 g |
| Fedt: | 2,5 g |
| Kulhydrat: | 5,9 g |