Mango matcha latte
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Tilberedningstid: 30 min
•

Sød mango møder frisk matcha i en cremet latte med flot farve og smag. Opbevar overskydende mangopuré i køleskabet eller frys den, fx i isterningbakker.
Ingredienser
Mangopuré - 2 dl
½ dl
Vand
|
|
---|---|
½ dl
Sukker
|
|
150 g
Frisk eller frossen mangofrugt
|
|
1 spsk
Citronsaft
|
Latte
1½ tsk
Matcha pulver
|
|
---|---|
½ dl
Vand (60-80°)
|
|
6
Isterninger
|
|
1½ dl
Mælk eller havredrik
|
Sådan gør du
Mangopuré
Mango matcha latte
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Mængden af mangopuré i opskriften rækker til ca. 4 glas, da det er svært at lave en mindre portion. Opbevar mangopuréen på køl eller frys den, fx i en isterningebakke.
