Mango matcha latte
                                
                                     30 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbejdstid:  30 min
                                
                                
                                    •
                                    Tilberedningstid:  30 min
                                
                        
                
                    •
                    
            
         
    Sød mango møder frisk matcha i en cremet latte med flot farve og smag. Opbevar overskydende mangopuré i køleskabet eller frys den, fx i isterningbakker.
Ingredienser
Mangopuré - 2 dl
| 
                                            
                                                    ½ dl
                                                Vand
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    ½ dl
                                                Sukker
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    150 g
                                                Frisk eller frossen mangofrugt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Citronsaft
                                            
                                     | 
Latte
| 
                                            
                                                    1½ tsk
                                                Matcha pulver
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    ½ dl
                                                Vand (60-80°)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    6
                                                Isterninger
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1½ dl
                                                Mælk eller havredrik
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Mangopuré
Mango matcha latte
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Mængden af mangopuré i opskriften rækker til ca. 4 glas, da det er svært at lave en mindre portion. Opbevar mangopuréen på køl eller frys den, fx i en isterningebakke.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
251 kJ / 60 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,3 g | 
| Protein: | 1,2 g | 
| Fedt: | 0,3 g | 
| Kulhydrat: | 12,9 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    