Indbagt fisk i squashblomster med cremet squashpasta
30 min
•
En lækker sommerret med de smukke squashblomster og kuller.
Ingredienser
8
Squashblomster
|
|
---|---|
600 g
Kullerfileter i 4 stykker
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
8 skiver
Serrano skinke (ca. 125 g)
|
Cremet squashpasta
2
Grønne squash (ca. 600 g)
|
|
---|---|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 spsk
Finthakket persille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4 dl
Let mornaysauce
|
Tilbehør
Grovbrød
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
10-12 min. ved 175°.
Cremet squashpasta
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9105 kJ / 2176 kcal
Næringsindhold pr. 100g
405 kJ / 97 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 39,1 % | 9,3 g |
Kulhydrat: | 35,1 % | 8,4 g |
Fedt: | 25,8 % | 2,8 g |