10-12 min. ved 175°.
9111 kJ / 2178 kcal
405 kJ / 97 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 39,1 % | 9,3 g |
Kulhydrat: | 35,1 % | 8,4 g |
Fedt: | 25,8 % | 2,8 g |
8
Squashblomster
|
|
---|---|
600 g
Kullerfileter i 4 stykker
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
8 skiver
Serrano skinke (ca. 125 g)
|
2
Grønne squash (ca. 600 g)
|
|
---|---|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 spsk
Finthakket kruspersille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4 dl
Let mornaysauce
|
300 g
Grovbrød
|
---|