Ingefærkaramel med valnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Lækre hjemmelavede karameller.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

4 karameller pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

  • 2 dl valnøddekerner
  • 100 g smør
  • ¾ dl lys sirup
  • 3 spsk sukker
  • 2 tsk stødt ingefær

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist valnødderne i en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned og rist dem i ca. 2 min. ved jævn varme. Hak dem groft. Lad smørret smelte i panden. Tilsæt sirup, sukker og ingefær. Bring det i kog ved jævn varme og kog det i 4-5 min. - eller til det bliver gyldenbrunt. Bland nødderne i og vend karamellen ud på et stykke bagepapir. Lad det køle af og skær det i passende bidder.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,8 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 71 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag