Ingefærkrydret smørsauce til hummer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Varm hummer med gylden smørsauce. Luksus forret med stil.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl tør hvidvin, fx Riesling
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 tsk hummerfond eller grønsagsbouillon, fx touch of taste
  • 2 spsk hakket bredbladet persille
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 50 g kold smør i tern
  • 2 store eller 4 små kogte hummere

Tilbehør

  • 150 g flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vinen i en lille tykbundet gryde og kog den ved kraftig varme og uden låg i ca. 2 min. eller til der er ca. ½ dl tilbage. Tilsæt fløde, fond, persille og ingefær og kog det i yderligere ca. 2 min. Tag gryden og tilsæt smørret lidt efter lidt under kraftig piskning.

Del hummerne i halve - varm dem i lidt letsaltet kogende vand i ca. 1 min. Server med den varme sauce og brød til.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Condrieu, Frankrig

Det perfekte vinvalg falder på en hvidvin på druen viognier. De bedste kommer fra Condrieu i Nordrhône, Frankrig. Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til hummer

Andre gode forslag