Ingefærkrydret smørsauce til hummer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Varm hummer med gylden smørsauce. Luksus forret med stil.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl tør hvidvin, fx Riesling
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • 1 tsk hummerfond eller grønsagsbouillon, fx touch of taste
  • 2 spsk hakket bredbladet persille
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 50 g kold smør i tern
  • 2 store eller 4 små kogte hummere

Tilbehør

  • 150 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom vinen i en lille tykbundet gryde og kog den ved kraftig varme og uden låg i ca. 2 min. eller til der er ca. ½ dl tilbage. Tilsæt fløde, fond, persille og ingefær og kog det i yderligere ca. 2 min. Tag gryden og tilsæt smørret lidt efter lidt under kraftig piskning.

Del hummerne i halve - varm dem i lidt letsaltet kogende vand i ca. 1 min. Server med den varme sauce og brød til.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Condrieu, Frankrig

Det perfekte vinvalg falder på en hvidvin på druen viognier. De bedste kommer fra Condrieu i Nordrhône, Frankrig. Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til hummer