Iskager med marinerede bær
2 timer 15 min
•
Arbejdstid: 1 time 10 min
Fryseegnet
•
Iskagerne kan du lave i god tid. De er lækre og fulde af dejlig smag... og får et friskt og knasende modspil fra passionsfrugt, vanilje og røde bær.
Ingredienser
Brownie-bunde
|
125 g
Smør
|
|
|---|---|
|
75 g
Grofthakket mørk chokolade
|
|
|
2
Æg
|
|
|
150 g
Brun farin (ca. 2½ dl)
|
|
|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
|
2 spsk
Kakaopulver
|
|
1 liter
Vaniljeflødeis, evt. med røde bær eller bærsauce
|
|---|
Passions-marinerede bær
|
3
Modne passionsfrugter
|
|
|---|---|
|
1 dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
|
400 g
Friske blandede bær, fx hindbær, jordbær, blåbær og brombær
|
Pynt
|
Mynteblade eller citronmelisse
|
|
|---|---|
|
Knust rød krymmel
|
Sådan gør du
Brownie-bunde
Passions-marinerede bær
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Resterne af brownie-bundene kan spises sammen med en hyggelig kop kaffe, mens du laver mad.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
930 kJ / 222 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 3 g |
| Fedt: | 11,4 g |
| Kulhydrat: | 26,9 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.