Iskonfekt
15 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Iskonfekt - eller eiskonfekt - som det hedder i Tyskland, hvor denne iskolde lækkerbisken stammer fra, består helt enkelt af 2 ingredienser, chokolade og smør (eller kokosfedt). Iskonfekt smelter i munden - og også på fingrene, så aluformen er til stor gavn. I Danmark serveres iskonfekt især til jul.
Ingredienser
Iskonfekt
100 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Grofthakket mørk chokolade
|
Topping - kan undlades
Fx mandelsplitter eller frysetørrede bær
|
---|
Sådan gør du
Iskonfekt
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan bruge alle slags chokolade og evt. også lave lag af forskellige slags chokoladeblandinger. Smør kan erstattes af kokosfedt.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7499 kJ / 1792 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2500 kJ / 597 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 2,7 % | 4 g |
Fedt: | 68,9 % | 46,5 g |
Kulhydrat: | 28,4 % | 41,8 g |
