Iskonfekt
                                
                                     15 min
                                
                        
                    
                            Fryseegnet
                        
                
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Iskonfekt - eller eiskonfekt - som det hedder i Tyskland, hvor denne iskolde lækkerbisken stammer fra, består helt enkelt af 2 ingredienser, chokolade og smør (eller kokosfedt). Iskonfekt smelter i munden - og også på fingrene, så aluformen er til stor gavn. I Danmark serveres iskonfekt især til jul.
Ingredienser
Iskonfekt
| 
                                            
                                                    100 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Grofthakket mørk chokolade
                                            
                                     | 
Topping - kan undlades
| 
                                            
                                                    
                                                Fx mandelsplitter eller frysetørrede bær
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Iskonfekt
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan bruge alle slags chokolade og evt. også lave lag af forskellige slags chokoladeblandinger. Smør kan erstattes af kokosfedt.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
2499 kJ / 597 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,6 g | 
| Protein: | 4 g | 
| Fedt: | 46,5 g | 
| Kulhydrat: | 41,8 g | 
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    