Jordbærfromage
3 timer 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Jordbærfromage er en lækker og velsmagende dessert med dejlige friske jordbær. Glæd dig!
Ingredienser
Jordbærfromage
500 g
Friske jordbær
|
|
---|---|
4 blade
Husblas
|
|
3
Æg
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
Pynt
Jordbær
|
---|
Tilbehør
¼ liter
Piskefløde pisket til flødeskum
|
---|
Sådan gør du
Jordbærfromage
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du vælger at lave desserten i en stor skål, skal du bruge et blad husblas mere. Du kan bruge frosne jordbær, men smagen bliver ikke så intens som med friske jordbær - og her skal du også bruge 1 blad husblas mere.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
826 kJ / 197 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,8 g |
Protein: | 3 g |
Fedt: | 15,7 g |
Kulhydrat: | 11,4 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
