Jordbærsalat med basilikum og mynte - Opskrifter - Arla

Jordbærsalat med basilikum og mynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

En supersimpel sommerdessert.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g rensede jordbær
  • ½ dl sukker
  • revet skal og saft af 1 appelsin
  • ½ dl hakkede friske mynteblade
  • 2 spsk hakkede friske basilikumblade

Pynt

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær jordbærrene i mindre stykker. Bland dem med sukker, appelsinskal og -saft i en skål. Lad det trække lidt og bland med mynte og basilikum. Server jordbærsalaten med flødeskum på toppen.

Tip

Kom evt. 1 spsk cointreau eller anden appelsinlikør i fløden, inden den piskes til skum.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Det perfekte vinmatch til disse lækre bær vil være den søde, let perlende moscato d'asti fra Piemonte i Norditalien. Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til jordbær