Jordbærsalat med basilikum og mynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

En supersimpel sommerdessert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g rensede jordbær
  • ½ dl sukker
  • revet skal og saft af 1 appelsin
  • ½ dl hakkede friske mynteblade
  • 2 spsk hakkede friske basilikumblade

Pynt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær jordbærrene i mindre stykker. Bland dem med sukker, appelsinskal og -saft i en skål. Lad det trække lidt og bland med mynte og basilikum. Server jordbærsalaten med flødeskum på toppen.

Tip

Kom evt. 1 spsk cointreau eller anden appelsinlikør i fløden, inden den piskes til skum.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 61 %

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Det perfekte vinmatch til disse lækre bær vil være den søde, let perlende moscato d'asti fra Piemonte i Norditalien. Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til jordbær

Andre gode forslag