Jordbærsalat med basilikum og mynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

En supersimpel sommerdessert.

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g rensede jordbær
  • ½ dl sukker
  • revet skal og saft af 1 appelsiner
  • ½ dl hakkede friske mynteblade
  • 2 spsk hakkede friske basilikumblade

Pynt

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær jordbærrene i mindre stykker. Bland dem med sukker, appelsinskal og -saft i en skål. Lad det trække lidt og bland med mynte og basilikum. Server jordbærsalaten med flødeskum på toppen.

Tip

Kom evt. 1 spsk cointreau eller anden appelsinlikør i fløden, inden den piskes til skum.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 61 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Det perfekte vinmatch til disse lækre bær vil være den søde, let perlende moscato d'asti fra Piemonte i Norditalien. Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til jordbær