Jordskoksuppe
30 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Lækker, cremet jordskoksuppe med porre og chorizo er en rigtig efterårs- og vinterklassiker.
Ingredienser
Suppe
500 g
Skrubbede jordskokker
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
1
Hakket løg
|
|
1¼ liter
Grøntsagsbouillon
|
50 g
Chorizopølse i tern
|
---|
200 g
Flødeost
|
|
---|---|
3
Porrer i tynde ringe (ca. 400 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
240 g
Surdejsbrød
|
---|
Sådan gør du
Suppe
Tip
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Suppen kan fryses uden porreringe.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
292 kJ / 70 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1 g |
Protein: | 2,1 g |
Fedt: | 3,3 g |
Kulhydrat: | 7,9 g |
