Jule-kokostoppe
45 min
•
De søde grønne kokostoppe med smag af appelsin og ingefær ligner små snedryssede juletræer og er et hyggeligt supplement til julebagningen, hvor børnene sagtens kan være med. Tilsætter du frisk rosmarin til opskriften, smager juletræerne en anelse af gran, hvilket er rigtig lækkert!
Ingredienser
|
50 g
Smør
|
|
|---|---|
|
2
Æg
|
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
|
200 g
Kokosmel (ca. 5¾ dl)
|
|
|
1 spsk
Appelsinskal (usprøjtet)
|
|
|
1 spsk
Fintrevet syltet eller frisk ingefær
|
|
|
½ tsk
Grøn pastafarve
|
|
100 g
Smeltet mørk chokolade
|
|---|
Pynt
|
2 spsk
Flormelis
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Jule-kokostoppene kan gøres ekstra krydrede ved at tilsætte 1 spsk finthakket frisk rosmarin. De kan også pyntes med fx glasur og guldstøv, glimmer eller krymmel .
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
2034 kJ / 486 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,5 g |
| Protein: | 5,4 g |
| Fedt: | 37 g |
| Kulhydrat: | 33,7 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt en ingefær med ske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.