Junglekylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(55 vurderinger)

30 min

Kylling serveret med banan, ærter, ris og majs - bland selv og ta det du kan lide.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 kyllingefileter uden skind og ben
  • 10 g smør
  • 1 tsk ostindisk karry
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 1½ spsk koncentreret kyllingefond

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 300 g banan i skiver
  • 150 g dampede ærter
  • 150 g dampede minimajs

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kyllingefileterne i strimler. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun kyllingekødet i ca. 3 min. Drys med karry, salt og peber. Rør fløde og koncentreret fond i og lad retten koge i ca. 4 min. Server junglekylling med kogte ris, bananer, ærter og minimajs.

Tips

Junglekylling kan serveres med stærk mangochutney.

I stedet for ostindisk karry kan du bruge stærk madraskarry. Og i stedet for koncentreret kyllingefond kan du bruge en hønsebouillonterning.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 20 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag