Kakaogrød overnight med papaja

Kakaogrød overnight med papaja

60+ min
Tag natten i brug og kom hurtigere ud af døren om morgenen. En sød og mørk morgenmad med friske frugter.

Sådan gør du

Dagen før
  • Rør havregryn, skyr, saft, vand og kakao godt sammen. Stil det tildækket i køleskabet til dagen efter.
  • Anret kakaogrøden med banan, papaja og peanutbutter. Pynt med pistacienødder og server.
Velbekomme!
Variation

Du kan også toppe din grød med granatæblekerner, kokosflager og lidt smeltet chokolade. Det tilføjer noget friskt, sprødt og sødt til den kølige kakaogrød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3864 kJ / 924 kcal

Næringsindhold pr. 100g

519 kJ / 124 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 19,2 % 5,9 g
Kulhydrat: 55,5 % 16,9 g
Fedt: 25,3 % 3,5 g

Ingredienser

Dagen før
Grovvalsede havregryn (ca. 2 dl)
50 g
2 dl
Sød tranebærsaft
1 dl
Vand
1 dl
Kakaopulver
2 tsk
Bananer i skiver (ca. 150 g)
2
Papaja i tern
100 g
Peanutbutter
2 spsk
Pynt
Grofthakkede usaltede pistacienødder