Kalkunbryst med mangosalat
45 min
•
&format=webp)
Kalkunbryst med mangosalat er en opskrift med et indonesisk strejf. Retten kombinerer magert kalkunbryst, ingefær og indonesisk sojasauce med en velsmagende mangosalat.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Kalkunbryst (ca. 1 kg)
|
|
4 dl
Hønsebouillon
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
1 tsk
Honning
|
|
2 spsk
Ketjap manis
|
|
2 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1½ spsk
Saucejævner
|
Mangosalat
1
Hovedsalat (ca. 125 g)
|
|
---|---|
2
Modne mangofrugter i tynde både (ca. 400 g)
|
|
½ dl
Friskpresset appelsinsaft
|
Tilbehør
7 dl
Risblanding med vilde ris - koges
|
---|
Sådan gør du
Kalkunbryst
Mangosalat
I stedet for mangofrugt kan du bruge papajafrugt eller nektariner.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
18679 kJ / 4464 kcal
Næringsindhold pr. 100g
651 kJ / 156 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 28,5 % | 10,9 g |
Kulhydrat: | 43,2 % | 16,5 g |
Fedt: | 28,3 % | 5 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med ske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.
