Kalkungryde med mornaysauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

45 min

Ja den ser ikke ud af meget - men en lækker og nem ret til familien i aften, det er det.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 grøn squash i 1 cm skiver
  • 250 g renset broccoli
  • 5 rensede forårsløg

Pynt

  • fintstrimlet top af forårsløg

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Del squashskiverne i kvarte. Skær broccolien i små buketter og stokken i tynde skiver. Skær forårsløgene i 2 cm skrå stykker.

Lad fedtstof blive varmt i en sauterpande. Brun kødet i ca. 2 min. Tilsæt sauce, mælk og krydderier og bring det i kog. Vend grønsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 2½ min. Smag kalkungryden til og server straks.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,9 g
  • Protein: 51 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: