Kalkungryde med mornaysauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

45 min

Ja den ser ikke ud af meget - men en lækker og nem ret til familien i aften, det er det.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 grøn squash i 1 cm skiver
  • 250 g renset broccoli
  • 5 rensede forårsløg

Pynt

  • fintstrimlet top af forårsløg

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Del squashskiverne i kvarte. Skær broccolien i små buketter og stokken i tynde skiver. Skær forårsløgene i 2 cm skrå stykker.

Lad fedtstof blive varmt i en sauterpande. Brun kødet i ca. 2 min. Tilsæt sauce, mælk og krydderier og bring det i kog. Vend grønsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 2½ min. Smag kalkungryden til og server straks.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,9 g
  • Protein: 51 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 20 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag