Kalkungryde med mornaysauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

45 min

Ja den ser ikke ud af meget - men en lækker og nem ret til familien i aften, det er det.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 grøn squash i 1 cm skiver
  • 250 g renset broccoli
  • 5 rensede forårsløg

Pynt

  • fintstrimlet top af forårsløg

Tilbehør

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Del squashskiverne i kvarte. Skær broccolien i små buketter og stokken i tynde skiver. Skær forårsløgene i 2 cm skrå stykker.

Lad fedtstof blive varmt i en sauterpande. Brun kødet i ca. 2 min. Tilsæt sauce, mælk og krydderier og bring det i kog. Vend grønsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 2½ min. Smag kalkungryden til og server straks.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,9 g
  • Protein: 51 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: