Saltimbocca inside-out med bagte rodfrugter
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•

Middelhavsret til det nordiske køkken, sydens saft og kraft med nordens smagfulde råvarer. Saltimbocca er en lækker og god aftensmad.
Ingredienser
Saltimbocca inside-out
4
Kalveschnitzler (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Mild paprika
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
Friskkværnet peber
|
|
8 skiver
Serrano skinke (ca. 100 g)
|
|
12
Salvieblade
|
Bagte rodfrugter og champignon
1½ bundt
Forårsløg i 1 cm stykker (ca. 150 g)
|
|
---|---|
6
Kartofler i både (ca. 500 g)
|
|
4
Gule beder i både (ca. 250 g)
|
|
200 g
Champignoner i kvarte
|
|
1
Rødløg i både (ca. 100 g)
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
50 g
Revet tex mex ost
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Finthakkede basilikumblade
|
|
½ spsk
Hyldeblomsteddike
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
200 g
Groft flute
|
---|
Sådan gør du
Saltimbocca inside-out
Bagte rodfrugter og champignon
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
390 kJ / 93 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,9 g |
Protein: | 7,6 g |
Fedt: | 2,1 g |
Kulhydrat: | 10,8 g |
