Kalkunpakker og lun kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Lækre kalkunpakker med en cremet lun kartoffelsalat til.

Ingredienser

Antal portioner

Lun kartoffelsalat

  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 1 kg skrubbede små kartofler
  • 3 rødløg i kvarte (ca. 250 g)

Kalkunpakker

Lun kartoffelsalat, fortsat

Tilbehør

  • 300 g dampede grøntsager, fx broccoli

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoffelsalat

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tilsæt løg og kog i yderligere ca. 6 min. - løgene skal være al dente og kartoflerne møre. Hæld vandet fra og hold grøntsagerne varme.

Kalkunpakker

Bank imens kalkunschnitzlerne ud - med en kødhammer eller med en knyttet hånd. Fold hver schnitzel om ost, brøndkarse, salt og peber. Hold dem sammen med kødnåle. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg kalkunpakkerne ved jævn varme i ca. 15 min. - vend dem af og til.

Kartoffelsalat, fortsat

Kom fløde, hvidløg, krydderurter, salt og peber i en blender og blend det ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek. Vend de varme kartofler og løg sammen med flødedressingen. Smag den lune kartoffelsalat til.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Grüner veltliner Kamptal, Østrig

Tør hvidvin på druen grüner veltliner fra østrig vil være rigtig læker hertil. Server den ikke for kold, ca 10 grader Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til kalkun