Kalkunpakker og lun kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Lækre kalkunpakker med en cremet lun kartoffelsalat til.

Ingredienser

Antal portioner

Lun kartoffelsalat

  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 1 kg skrubbede små kartofler
  • 3 rødløg i kvarte (ca. 250 g)

Kalkunpakker

Lun kartoffelsalat, fortsat

Tilbehør

  • 300 g dampede grøntsager, fx broccoli

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoffelsalat

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tilsæt løg og kog i yderligere ca. 6 min. - løgene skal være al dente og kartoflerne møre. Hæld vandet fra og hold grøntsagerne varme.

Kalkunpakker

Bank imens kalkunschnitzlerne ud - med en kødhammer eller med en knyttet hånd. Fold hver schnitzel om ost, brøndkarse, salt og peber. Hold dem sammen med kødnåle. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg kalkunpakkerne ved jævn varme i ca. 15 min. - vend dem af og til.

Kartoffelsalat, fortsat

Kom fløde, hvidløg, krydderurter, salt og peber i en blender og blend det ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek. Vend de varme kartofler og løg sammen med flødedressingen. Smag den lune kartoffelsalat til.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Grüner veltliner Kamptal, Østrig

Tør hvidvin på druen grüner veltliner fra østrig vil være rigtig læker hertil. Server den ikke for kold, ca 10 grader Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til kalkun