Kalkunpakker og lun kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Lækre kalkunpakker med en cremet lun kartoffelsalat til.

Ingredienser

Antal portioner

Lun kartoffelsalat

  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 1 kg skrubbede små kartofler
  • 3 rødløg i kvarte (ca. 250 g)

Kalkunpakker

Lun kartoffelsalat, fortsat

Tilbehør

  • 300 g dampede grøntsager, fx broccoli

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoffelsalat

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tilsæt løg og kog i yderligere ca. 6 min. - løgene skal være al dente og kartoflerne møre. Hæld vandet fra og hold grøntsagerne varme.

Kalkunpakker

Bank imens kalkunschnitzlerne ud - med en kødhammer eller med en knyttet hånd. Fold hver schnitzel om ost, brøndkarse, salt og peber. Hold dem sammen med kødnåle. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg kalkunpakkerne ved jævn varme i ca. 15 min. - vend dem af og til.

Kartoffelsalat, fortsat

Kom fløde, hvidløg, krydderurter, salt og peber i en blender og blend det ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek. Vend de varme kartofler og løg sammen med flødedressingen. Smag den lune kartoffelsalat til.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,9 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 25 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Grüner veltliner Kamptal, Østrig

Tør hvidvin på druen grüner veltliner fra østrig vil være rigtig læker hertil. Server den ikke for kold, ca 10 grader Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til kalkun