Kalkunsandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

15 min

Nem fingermad til skolen eller skoven.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g Buko® Pikant
  • 2 spsk finthakket bredbladet persille
  • 50 g røget kalkunbryst i tern
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver groft sandwichbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør flødeosten sammen med kalkun, persille, salt og peber. Læg brødskiverne sammen om fyldet.

Pak sandwichene ind i plastfilm og læg dem i køleskabet i nogle timer, - evt. til næste dag. Skær kanterne af sandwichene inden servering og del hver sandwich i 4 kvarte.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: