Kalkunsandwich

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

15 min

Nem fingermad til skolen eller skoven.

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g Buko® Pikant Pikant
  • 2 spsk finthakket bredbladet persille
  • 50 g røget kalkunbryst i tern
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver groft sandwichbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør flødeosten sammen med kalkun, persille, salt og peber. Læg brødskiverne sammen om fyldet.

Pak sandwichene ind i plastfilm og læg dem i køleskabet i nogle timer, - evt. til næste dag. Skær kanterne af sandwichene inden servering og del hver sandwich i 4 kvarte.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 34 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: