Kalkunschnitzler med gulerødder og svampe i hvidvinssauce
45 min
•
&format=webp)
De store flotte portobello svampe smager fantastisk i den cremede sauce sammen med skinken, kalkunen og grøntsagerne.
Ingredienser
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
300 g
Gulerødder i grove stykker
|
|
1
Grofthakket løg
|
|
2
Små grofthakkede fed hvidløg
|
|
1 dl
Hvidvin, fx riesling
|
|
½ liter
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4
Kalkunschnitzler (ca. 100 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Frisk timian
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4 skiver
Serrano skinke
|
|
300
Rensede portobello svampe
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
4 dl
Løse ris, parboiled - koges (ca. 320 g)
|
---|
Sådan gør du
Stegetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
147 kJ / 35 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,3 g |
Protein: | 2,7 g |
Fedt: | 0,7 g |
Kulhydrat: | 4,4 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
