Kalkunschnitzler med spinat- og ostefyld i safransauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Byd på en festlig kalkunschnitzel med overraskende fyld.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 1 kg ovnbagte kartofler i halve og kvarte
  • 300 g ovnbagte gulerødder i mindre stykker
  • 300 g smørdampet, optøet frossen helbladet spinat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bank kalkunschnitzlerne flade. Knug spinaten fri af væde og bland den sammen med ost. Fordel spinat og ost på kalkunschnitzlerne. Fold dem sammen fra den lange ende. Hold dem evt. fast med en kødnål eller bind et stykke snor omkring. Lad fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Brun kalkunsnitzlerne ca. 1 min. på hver side. Tag dem op og tør panden.

Læg kalkunpakkerne tilbage i sauterpanden. Bland fløde og safran sammen og hæld det over kødet. Drys med salt og peber og lad kødet stege færdigt ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. - vend kødet efter halvdelen af tiden. Server kød og sauce til kartofler, gulerødder og spinat.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,5 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag