Kalkunschnitzler med spinat- og ostefyld i safransauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Byd på en festlig kalkunschnitzel med overraskende fyld.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 1 kg ovnbagte kartofler i halve og kvarte
  • 300 g ovnbagte gulerødder i mindre stykker
  • 300 g smørdampet, optøet frossen helbladet spinat

Sådan gør du

Sådan gør du

Bank kalkunschnitzlerne flade. Knug spinaten fri af væde og bland den sammen med ost. Fordel spinat og ost på kalkunschnitzlerne. Fold dem sammen fra den lange ende. Hold dem evt. fast med en kødnål eller bind et stykke snor omkring. Lad fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Brun kalkunsnitzlerne ca. 1 min. på hver side. Tag dem op og tør panden.

Læg kalkunpakkerne tilbage i sauterpanden. Bland fløde og safran sammen og hæld det over kødet. Drys med salt og peber og lad kødet stege færdigt ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. - vend kødet efter halvdelen af tiden. Server kød og sauce til kartofler, gulerødder og spinat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,5 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: