Kålsalat med jordbær og rosa peber

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

15 min

De søde jordbær og den salte skinke klæder hinanden godt. Og hytteosten runder det hele af.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk rosa peberkorn
  • 2 tsk koldpresset rapskimolie
  • 1½ spsk æblecidereddike
  • 1 tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • 450 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 150 g lufttørret skinke i tynde skiver
  • 250 g jordbær i skiver
  • 6 lune fuldkornspitabrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Knus peberkornene - fx i en morter. Bland olie, eddike, salt og knuste peberkorn i en stor skål. Vend spidskål og salatblade i marinaden og fordel kålsalaten på et fad. Anret hytteost, skinke og jordbær på salaten.

Server straks kålsalaten sammen med de lune pitabrød.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,7 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag