Kålsalat med jordbær og rosa peber
15 min

Kålsalat med jordbær og rosa peber

De søde jordbær og den salte skinke klæder hinanden godt. Og hytteosten runder det hele af.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kålsalat med jordbær og rosa peber

De søde jordbær og den salte skinke klæder hinanden godt. Og hytteosten runder det hele af.

Antal portioner
  • 1 spsk rosa peberkorn
  • 2 tsk koldpresset rapskimolie
  • 1½ spsk æblecidereddike
  • 1 tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • 450 g Karolines Køkken® Hytteost 4,5%
  • 150 g lufttørret skinke i tynde skiver
  • 250 g jordbær i skiver
  • 6 lune fuldkornspitabrød

Fremgangsmåde:

Knus peberkornene - fx i en morter. Bland olie, eddike, salt og knuste peberkorn i en stor skål. Vend spidskål og salatblade i marinaden og fordel kålsalaten på et fad. Anret hytteost, skinke og jordbær på salaten.

Server straks kålsalaten sammen med de lune pitabrød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,7 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 26 %
Print