Kålsalat med jordbær og rosa peber

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

15 min

De søde jordbær og den salte skinke klæder hinanden godt. Og hytteosten runder det hele af.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk rosa peberkorn
  • 2 tsk koldpresset rapskimolie
  • 1½ spsk æblecidereddike
  • 1 tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • 450 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 150 g lufttørret skinke i tynde skiver
  • 250 g jordbær i skiver
  • 6 lune fuldkornspitabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Knus peberkornene - fx i en morter. Bland olie, eddike, salt og knuste peberkorn i en stor skål. Vend spidskål og salatblade i marinaden og fordel kålsalaten på et fad. Anret hytteost, skinke og jordbær på salaten.

Server straks kålsalaten sammen med de lune pitabrød.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,7 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: