Kålsalat med jordbær og rosa peber

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

15 min

De søde jordbær og den salte skinke klæder hinanden godt. Og hytteosten runder det hele af.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk rosa peberkorn
  • 2 tsk koldpresset rapskimolie
  • 1½ spsk æblecidereddike
  • 1 tsk groft salt
  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • 450 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost naturel 4%
  • 150 g lufttørret skinke i tynde skiver
  • 250 g jordbær i skiver
  • 6 lune fuldkornspitabrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Knus peberkornene - fx i en morter. Bland olie, eddike, salt og knuste peberkorn i en stor skål. Vend spidskål og salatblade i marinaden og fordel kålsalaten på et fad. Anret hytteost, skinke og jordbær på salaten.

Server straks kålsalaten sammen med de lune pitabrød.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,7 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag