Kalvemørbrad med frossen peberfløde og blåbærsky

Kalvemørbrad med frossen peberfløde og blåbærsky

60+ min Hovedret

En oplagt festmiddag for dig, som gerne vil gøre lidt ekstra ud af det.

Velbekomme!
Tip

Peberfløden kan laves et par dage i forvejen. Lad den tø i køleskabet ca. 1½ time og pisk den op med en håndmixer. Form den letfrosne peberfløde til "æg" og følg ovenstående fremgangsmåde.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

21489 kJ / 5136 kcal

Næringsindhold pr. 100g

453 kJ / 108 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 25,2 % 6,7 g
Kulhydrat: 42,1 % 11,2 g
Fedt: 32,7 % 4 g

Ingredienser