Kammerjunkere til koldskål
2 timer 10 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
&format=webp)
Skal du have koldskål? Så prøv denne nemme opskrift på hjemmelavede kammerjunkere - de er knasede gode!
Ingredienser
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
---|---|
2
Æg
|
|
50 g
Smør - smeltet og afkølet
|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Lav mini-kammerjunkere - ca. 200 stk: Del dejen i 4 stykker og tril dem til pølser (á ca. 50 cm). Skær hver pølse i ca. 40 stykker og læg dem på to plader med bagepapir. Foretrækker du dine kammerjunkere runde, kan du trille hvert stykke til en kugle. Bag mini-kammerjunkerne ca. 15 min. ved 225° - varmluft.
Kammerjunkere kan opbevares i en tæt kagedåse.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1480 kJ / 354 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,8 g |
Protein: | 6,3 g |
Fedt: | 9,3 g |
Kulhydrat: | 60,5 g |
