Kanelis
6 timer 40 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
&format=webp)
Kanelisen sætter et frisk og let punktum efter et fyldigt julemåltid. Men den er lige så lækker på menuen forår, sommer og efterår.
Ingredienser
4
Æggeblommer (ca. 4 spsk)
|
|
---|---|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
2 tsk
Stødt kanel
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
¼ liter
Mælk
|
|
4
Æggehvider (ca. 8 spsk)
|
2
Modne passionsfrugter
|
|
---|---|
¼ liter
Piskefløde pisket til skum
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
956 kJ / 228 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,7 g |
Protein: | 3,9 g |
Fedt: | 18,3 g |
Kulhydrat: | 12,5 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
