Hjemmelavet rabarbersaft smager så godt af sommer....
Rabarberparfaiten kan fryses.
7552 kJ / 1805 kcal
977 kJ / 234 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 5 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 37,4 % | 21,5 g |
Fedt: | 57,6 % | 15,2 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
Rensede rabarber i 1 cm skiver
|
250 g |
---|---|
Sukker (ca. 1 dl)
|
85 g |
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
1 |
Æggehvider
|
2 |
---|---|
Sukker
|
4 spsk |
Æggeblommer
|
2 |
¼ liter |
Sukker
|
2 spsk |
---|---|
Stødt kanel
|
½ tsk |
Mandler
|
25 g |
Små marengs
|
---|