Rabarberparfait med kanelmandler

Rabarberparfait med kanelmandler

60+ min Dessert

Med denne opskrift på rabarberparfait med kanelmandler er du sikret en forrygende hjemmelavet is. Rabarberens syrlighed er perfekt i is.

Velbekomme!
Frysetip

Rabarberparfaiten kan fryses.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7666 kJ / 1832 kcal

Næringsindhold pr. 100g

992 kJ / 237 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 5,3 % 3,1 g
Kulhydrat: 39,8 % 23,2 g
Fedt: 54,9 % 14,7 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser