Kanelsneglevafler
&format=webp)
Kanelsneglevafler - nybagte, bløde og snaskede! Disse nemme kanelsneglevafler egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre kanelsneglevafler i et vaffeljern - i stedet for i ovnen. Det er hurtigt, nemt og meget lækkert. Server kanelsneglevaflerne helt nybagte med glasur og friske eller frysetørrede bær...
Ingredienser
Dej til kanelsneglevafler
100 g
Smør
|
|
---|---|
2½ dl
Mælk
|
|
50 g
Gær
|
|
2
Æg
|
|
600 g
Hvedemel (ca. 8½ dl)
|
|
2 tsk
Stødt kardemomme
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Fyld
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
100 g
Brun farin
|
|
1½ spsk
Stødt kanel
|
Pynt
Glasur
|
|
---|---|
Frysetørrede hindbær eller friske bær
|
Sådan gør du
Dej til kanelsneglevafler
Fyld
Sådan laver du kanelsneglenevaflerne
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du vil servere nybagte kanelsneglevafler på morgenbordet, så halver mængden af gær og lad kanelsneglene efterhæve i køleskabet natten over. Næste morgen sætter du kanelsneglene på køkkenbordet i ca. 30 min. Herefter bages kanelsneglenevaflerne som angivet i opskriften.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
19179 kJ / 4584 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1402 kJ / 335 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 7,1 % | 5,9 g |
Fedt: | 43,7 % | 16,6 g |
Kulhydrat: | 49,2 % | 40,5 g |
Kanelsneglevafler - nybagte, bløde og snaskede. Disse nemme kanelsneglevafler egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre kanelsneglevafler i et vaffeljern - i stedet for i ovnen. Det er hurtigt, nemt og meget lækkert. Server kanelsneglevaflerne helt nybagte med glasur og friske eller frysetørrede bær.
