Kanelsneglevafler
&format=webp) 
    Kanelsneglevafler - nybagte, bløde og snaskede! Disse nemme kanelsneglevafler egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre kanelsneglevafler i et vaffeljern - i stedet for i ovnen. Det er hurtigt, nemt og meget lækkert. Server kanelsneglevaflerne helt nybagte med glasur og friske eller frysetørrede bær...
Ingredienser
Dej til kanelsneglevafler
| 
                                            
                                                    100 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    2½ dl
                                                Mælk
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    50 g
                                                Gær
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Æg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    600 g
                                                Hvedemel (ca. 8½ dl)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 tsk
                                                Stødt kardemomme
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | 
Fyld
| 
                                            
                                                    150 g
                                                Blødt smør
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    100 g
                                                Brun farin
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1½ spsk
                                                Stødt kanel
                                            
                                     | 
Pynt
| 
                                            
                                                    
                                                Glasur
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    
                                                Frysetørrede hindbær eller friske bær
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Dej til kanelsneglevafler
Fyld
Sådan laver du kanelsneglenevaflerne
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du vil servere nybagte kanelsneglevafler på morgenbordet, så halver mængden af gær og lad kanelsneglene efterhæve i køleskabet natten over. Næste morgen sætter du kanelsneglene på køkkenbordet i ca. 30 min. Herefter bages kanelsneglenevaflerne som angivet i opskriften.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1398 kJ / 334 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2 g | 
| Protein: | 5,9 g | 
| Fedt: | 16,5 g | 
| Kulhydrat: | 40,4 g | 
Kanelsneglevafler - nybagte, bløde og snaskede. Disse nemme kanelsneglevafler egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre kanelsneglevafler i et vaffeljern - i stedet for i ovnen. Det er hurtigt, nemt og meget lækkert. Server kanelsneglevaflerne helt nybagte med glasur og friske eller frysetørrede bær.
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    