Kantarelsuppe
1 time
•
&format=webp)
Skøn efterårssuppe med masser af svampe - tag evt. vennerne med på kantarel-selvpluk?
Ingredienser
500 g
Kantareller
|
---|
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket løg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
7 dl
Vand
|
|
1½ spsk
Koncentreret vildtfond
|
|
2 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 spsk
Frisk timian
|
Tilbehør
150 g
Ristet brød
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
346 kJ / 83 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,5 g |
Protein: | 1,7 g |
Fedt: | 5,8 g |
Kulhydrat: | 6 g |
