Karamel milkshake

Karamel milkshake

15 min
Lækker iskold milkshake med kakao og is og selvfølgelig flødeskum på toppen. Lige som man kender dem fra kaffe- og isbarene.

Sådan gør du

  • Sæt glassene i fryseren. Pisk fløden til skum og fyld det i en sprøjtepose med stjernetylle. Blend is og kakao ca. 10 sek - eller til milkshaken er ensartet og cremet. Hæld milkshaken i 2 glas og fordel flødeskummet herpå. Pynt med karamelsauce, krymmel, karameller og vaffelrør. Server straks.
Energiindhold for hele retten:

5528 kJ / 1321 kcal

Næringsindhold pr. 100g

850 kJ / 203 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 6 % 3 g
Kulhydrat: 27,1 % 13,6 g
Fedt: 66,9 % 15,4 g

Ingredienser

2 dl Piskefløde
½ liter Vaniljeflødeis
2 dl Kold kakaomælk
Pynt
Karamelsauce, krymmel og flødekarameller
Vaffelrør