Kærnemælkssuppe med marinerede bær
30 min
•
En dejlig klassiker, frisket op med marinerede sommerbær fuld af smag og farver. Prøv fx også hvide ribs.
Ingredienser
Marinerede sommerbær
|
125 g
Skyllede ribs
|
|
|---|---|
|
4 spsk
Sukker
|
|
|
2 tsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
125 g
Rensede hindbær
|
|
|
50 g
Tørrede tranebær
|
Kærnemælkssuppe
|
4 spsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
|---|---|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
|
1 liter
Kærnemælk
|
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
4 spsk
Sukker
|
Sådan gør du
Marinerede sommerbær
Kærnemælkssuppe
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
452 kJ / 108 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,7 g |
| Protein: | 2,5 g |
| Fedt: | 5,7 g |
| Kulhydrat: | 11,7 g |