Kærnemælkssuppe med marinerede bær
30 min
&format=webp)
En dejlig klassiker, frisket op med marinerede sommerbær fuld af smag og farver. Prøv fx også hvide ribs.

Ingredienser
4 personer
Marinerede sommerbær
125 g Skyllede ribs | |
---|---|
4 spsk Sukker | |
2 tsk Finthakket frisk rosmarin | |
2 spsk Friskpresset citronsaft | |
125 g Rensede hindbær | |
50 g Tørrede tranebær |
Kærnemælkssuppe
4 spsk Majsstivelse, fx maizena | |
---|---|
¼ liter Piskefløde | |
1 liter Kærnemælk | |
2 tsk Fintrevet citronskal (usprøjtet) | |
4 spsk Sukker |
Sådan gør du
Marinerede sommerbær
Kærnemælkssuppe
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7759 kJ / 1855 kcal
Næringsindhold pr. 100g
453 kJ / 108 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 9,4 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 43,8 % | 11,7 g |
Fedt: | 46,8 % | 5,7 g |