8077 kJ / 1930 kcal
372 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 19 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 11,6 g |
Fedt: | 28,3 % | 2,8 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
5 g
Smør
|
|
---|---|
3 spsk
Grøn karrypasta
|
|
4
Bananskalotteløg i tynde både (ca. 150 g)
|
|
2 dl
Vand
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
450 g
Broccoli i små buketter og stokken i skiver
|
|
400 g
Frosne grønne bønner
|
|
200 g
Babyspinatblade
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
4
Æg
|
1 tsk
Sorte sesamfrø
|
---|
240 g
Løse ris, parboiled - koges
|
---|