Karry-grøntsager med spejlæg
30 min
•
Smukt ser det ud og dejligt smager det. Karry-grøntsager med spejlæg er en nem og hurtig ret, som gør sig godt til aftensmaden.
Ingredienser
Karry-grøntsager
5 g
Smør
|
|
---|---|
3 spsk
Grøn karrypasta
|
|
4
Bananskalotteløg i tynde både (ca. 150 g)
|
|
2 dl
Vand
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
450 g
Broccoli i små buketter og stokken i skiver
|
|
400 g
Frosne grønne bønner
|
|
200 g
Babyspinatblade
|
Spejlæg
10 g
Smør
|
|
---|---|
4
Æg
|
Pynt
1 tsk
Sorte sesamfrø
|
---|
Tilbehør
3 dl
Løse ris, parboiled - koges
|
---|
Sådan gør du
Karry-grøntsager
Spejlæg
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8242 kJ / 1970 kcal
Næringsindhold pr. 100g
321 kJ / 77 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 18,8 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 53,4 % | 10,1 g |
Fedt: | 27,8 % | 2,4 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.