Karry-grøntsager med spejlæg

Karry-grøntsager med spejlæg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Smukt ser det ud og dejligt smager det. Karry-grøntsager med spejlæg er en nem og hurtig ret, som gør sig godt til aftensmaden.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Karry-grøntsager

  • 5 g smør
  • 3 spsk grøn karrypasta
  • 4 bananskalotteløg i tynde både (ca. 150 g)
  • 2 dl vand
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 1½ tsk groft salt
  • 450 g broccoli i små buketter og stokken i skiver
  • 400 g rensede haricots verts
  • 200 g rensede babyspinatblade

Spejlæg

  • 10 g smør
  • 4 æg

Pynt

  • 1 tsk sorte sesamfrø

Tilbehør

  • 240 g løse ris, parboiled - koges

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Karry-grøntsager

  1. Lad smørret smelte i en stor, tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits karrypastaen i ca. 15 sek., tilsæt løg og svits i yderligere ca. 1 min.
  2. Kom vand i gryden og lad løgene koge ved kraftig varme i ca. 2 min.
  3. Tilsæt fløde, salt, broccoli og bønner og kog grøntsagerne, stadig ved kraftig varme og uden låg, i ca. 4 min. - rør af og til.
  4. Vend spinat i retten og kog den et kort øjeblik, til spinaten er faldet lidt sammen.

Spejlæg

  1. Lad imens smørret blive gyldent i en pande.
  2. Slå æggene ud og steg dem ved kraftig varme i ca. 1 min. og derefter ved jævn varme i ca. 3 min. - spejlæggene kan evt. vendes og steges ca. 1 min. på den anden side.

Fordel karry-grøntsager med sauce i 4 dybe tallerkener. Læg et spejlæg på hver portion og pynt med sesamfrø. Spis med nykogte ris.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8259 kJ / 1974 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,6 g
  • Protein: 19,4 %
  • Kulhydrat: 52,3 %
  • Fedt: 28,3 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag