Karrykalkunfrikadeller
60+ min

Karrykalkunfrikadeller

Lækre spicy kalkundeller med velkrydret kartoffelsalat til.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karrykalkunfrikadeller

Lækre spicy kalkundeller med velkrydret kartoffelsalat til.

Antal portioner
  • 1 kg nye kartofler
  • 500 g hakket kalkunkød
  • 1 tsk groft salt
  • 1 finthakket zittauerløg
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 tsk karry
  • 2 æg
  • 2 dl mælk
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør

Krydret kartoffelsalat

Tilbehør

  • 325 g dampede porrer

Fremgangsmåde:

Skrub eller skrab kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand - ca. 15 min.

Rør det hakkede kalkunkød sejt med salt og tilsæt løg og hvidløg. Rør mel, karry, æg og mælk i farsen og krydr med peber. Steg farsen som frikadeller i en pande med fedtstof.

Krydret kartoffelsalat

Rør en dressing af det syrnede produkt, mangochutney, salt og peber. Skær kartoflerne i kvarte eller skiver og vend dem i dressingen sammen med de fintsnittede forårsløg.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,9 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 27 %
Print