Karrykalkunfrikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Lækre spicy kalkundeller med velkrydret kartoffelsalat til.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg nye kartofler
  • 500 g hakket kalkunkød
  • 1 tsk groft salt
  • 1 finthakket zittauerløg
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 tsk karry
  • 2 æg
  • 2 dl mælk
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør

Krydret kartoffelsalat

Tilbehør

  • 325 g dampede porrer

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrub eller skrab kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand - ca. 15 min.

Rør det hakkede kalkunkød sejt med salt og tilsæt løg og hvidløg. Rør mel, karry, æg og mælk i farsen og krydr med peber. Steg farsen som frikadeller i en pande med fedtstof.

Krydret kartoffelsalat

Rør en dressing af det syrnede produkt, mangochutney, salt og peber. Skær kartoflerne i kvarte eller skiver og vend dem i dressingen sammen med de fintsnittede forårsløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,9 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: