Karrykalkunfrikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Lækre spicy kalkundeller med velkrydret kartoffelsalat til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 kg nye kartofler
  • 500 g hakket kalkunkød
  • 1 tsk groft salt
  • 1 finthakket zittauerløg
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 tsk karry
  • 2 æg
  • 2 dl mælk
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør

Krydret kartoffelsalat

Tilbehør

  • 325 g dampede porrer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skrub eller skrab kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand - ca. 15 min.

Rør det hakkede kalkunkød sejt med salt og tilsæt løg og hvidløg. Rør mel, karry, æg og mælk i farsen og krydr med peber. Steg farsen som frikadeller i en pande med fedtstof.

Krydret kartoffelsalat

Rør en dressing af det syrnede produkt, mangochutney, salt og peber. Skær kartoflerne i kvarte eller skiver og vend dem i dressingen sammen med de fintsnittede forårsløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,9 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag