Karrysauce, den lette

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

15 min

Godt supplement til vinterens grønt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl syrligt æbler i små tern
  • 1 dl fint hakket zittauerløg
  • ¼ liter grøntsagsbouillon
  • ¼ liter skummetmælk
  • 2½ spsk hvedemel
  • 2 tsk ostindisk karry
  • 1 spsk mild mangochutney
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring æbletern, løg og grønsagsbouillon i kog i en lille tykbundet gryde. Kog blandingen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Pisk mælk og hvedemel sammen til en klumpfri jævning, og hæld den i bouillonen under omrøring. Tilsæt karry, mangochutney, sukker, salt og peber og kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Smag karrysaucen til.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 6 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag