Karrysauce, den lette

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

15 min

Godt supplement til vinterens grønt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl syrligt æbler i små tern
  • 1 dl fint hakket zittauerløg
  • ¼ liter grøntsagsbouillon
  • ¼ liter skummetmælk
  • 2½ spsk hvedemel
  • 2 tsk ostindisk karry
  • 1 spsk mild mangochutney
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring æbletern, løg og grønsagsbouillon i kog i en lille tykbundet gryde. Kog blandingen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Pisk mælk og hvedemel sammen til en klumpfri jævning, og hæld den i bouillonen under omrøring. Tilsæt karry, mangochutney, sukker, salt og peber og kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Smag karrysaucen til.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 6 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag