Karrysauce, den lette - Opskrifter - Arla

Karrysauce, den lette

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

15 min

Godt supplement til vinterens grønt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl syrligt æbler i små tern
  • 1 dl fint hakket zittauerløg
  • ¼ liter grøntsagsbouillon
  • ¼ liter skummetmælk
  • 2½ spsk hvedemel
  • 2 tsk ostindisk karry
  • 1 spsk mild mangochutney
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring æbletern, løg og grønsagsbouillon i kog i en lille tykbundet gryde. Kog blandingen ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Pisk mælk og hvedemel sammen til en klumpfri jævning, og hæld den i bouillonen under omrøring. Tilsæt karry, mangochutney, sukker, salt og peber og kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 5 min. Smag karrysaucen til.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 77 %
  • Fedt: 6 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: