Karrysauce med cremefraiche

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Karrysauce lavet på cremefraiche giver et friskt indtryk i en ret.

Ingredienser

Antal portioner

Løse ris med ærter

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 25 g smør
  • 300 g frosne ærter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt:

  • brøndkarse

Kan serveres til:

  • 500 g stegt kød, fx skinkeschnitzler, kylling eller stegt fisk

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde, uden at det bruner. Tilsæt karry og lad den bruse af. Kom cremefraiche i gryden. Varm saucen godt igennem og smag den til med salt og peber.

Løse ris med ærter

Kog risene efter anvisningen på emballagen. Bland ris med smør og ærter. Varm det igennem til smørret er smeltet og ærterne er tøet op. Smag til med salt og peber.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde: