Karrysauce med cremefraiche

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Karrysauce lavet på cremefraiche giver et friskt indtryk i en ret.

Ingredienser

Antal portioner

Løse ris med ærter

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 25 g smør
  • 300 g frosne ærter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt:

  • brøndkarse

Kan serveres til:

  • 500 g stegt kød, fx skinkeschnitzler, kylling eller stegt fisk

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde, uden at det bruner. Tilsæt karry og lad den bruse af. Kom cremefraiche i gryden. Varm saucen godt igennem og smag den til med salt og peber.

Løse ris med ærter

Kog risene efter anvisningen på emballagen. Bland ris med smør og ærter. Varm det igennem til smørret er smeltet og ærterne er tøet op. Smag til med salt og peber.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 48 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: