Karrysuppe med hvidkål og mangochutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

30 min

Suppe, eksotisk krydret med mangochutney og med fyld af et par af de gode, grove grøntsager.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter Karolines Køkken® Pikant Karrysuppe Pikant karrysuppe 4%
  • ½ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 125 g tørrede fuldkornsnudler
  • 300 g fintsnittet hvidkål i korte strimler
  • 5 gulerødder i halve tynde skiver
  • 250 g kogt eller stegt kyllingekød i mundrette bidder
  • 1 dl mild mangochutney
  • 50 g grofthakkede saltede pistacienøddekerner
  • 100 g tørrede tranebær

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring karrysuppe, vand og salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kom nudlerne i suppen. Efter ca. 3 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Tilsæt hvidkål, gulerødder, kyllingekød og mangochutney. Bring suppen i kog og smag til.

Server karrysuppen med drys af pistacienødder og tørrede tranebær. Spis evt. suppen med ske og gaffel.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag