Karrysuppe med hvidkål og mangochutney
30 min

Karrysuppe med hvidkål og mangochutney

Suppe, eksotisk krydret med mangochutney og med fyld af et par af de gode, grove grøntsager.
Bedømmelse (16 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karrysuppe med hvidkål og mangochutney

Suppe, eksotisk krydret med mangochutney og med fyld af et par af de gode, grove grøntsager.

Antal portioner
  • 1 liter Karolines Køkken® Mild Karrysuppe
  • ½ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 125 g tørrede fuldkornsnudler
  • 300 g fintsnittet hvidkål i korte strimler
  • 5 gulerødder i halve tynde skiver
  • 250 g kogt eller stegt kyllingekød i mundrette bidder
  • 1 dl mild mangochutney
  • 50 g grofthakkede pistacienøddekerner
  • 100 g tørrede tranebær

Fremgangsmåde:

Bring karrysuppe, vand og salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kom nudlerne i suppen. Efter ca. 3 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Tilsæt hvidkål, gulerødder, kyllingekød og mangochutney. Bring suppen i kog og smag til.

Server karrysuppen med drys af pistacienødder og tørrede tranebær. Spis evt. suppen med ske og gaffel.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %
Print