Karrysuppe med hvidkål og mangochutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

Suppe, eksotisk krydret med mangochutney og med fyld af et par af de gode, grove grøntsager.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter Karolines Køkken® Pikant Karrysuppe Pikant karrysuppe
  • ½ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 125 g tørrede fuldkornsnudler
  • 300 g fintsnittet hvidkål i korte strimler
  • 5 gulerødder i halve tynde skiver
  • 250 g kogt eller stegt kyllingekød i mundrette bidder
  • 1 dl mild mangochutney
  • 50 g grofthakkede saltede pistacienøddekerner
  • 100 g tørrede tranebær

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring karrysuppe, vand og salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kom nudlerne i suppen. Efter ca. 3 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Tilsæt hvidkål, gulerødder, kyllingekød og mangochutney. Bring suppen i kog og smag til.

Server karrysuppen med drys af pistacienødder og tørrede tranebær. Spis evt. suppen med ske og gaffel.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: