Karrysuppe med pærefløde
30 min

Karrysuppe med pærefløde

En dejlig suppe fuld af nudler, rødder og fisk. På toppen er der pærer og nødder vendt i lidt chili- og limekrydret fløde. Fuld af smag, nemt og hurtigt.
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karrysuppe med pærefløde

En dejlig suppe fuld af nudler, rødder og fisk. På toppen er der pærer og nødder vendt i lidt chili- og limekrydret fløde. Fuld af smag, nemt og hurtigt.

Antal portioner

Pærefløde

  • 1 liter Karolines Køkken® Mild Karrysuppe
  • 3 dl vand
  • 150 g tørrede fuldkornsnudler
  • 1 tsk groft salt
  • 3 persillerødder i små tern (ca. 300 g)
  • 400 g torske- eller kullerfileter i tern
  • 2 dl blade af bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Pærefløde

Bland fløde, limesaft, chili og salt godt. Vend pæretern og nødder i og lad pærefløden stå tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min. Smag til.

Bring karrysuppe, vand, nudler og salt i kog i en stor tykbundet gryde - rør af og til. Kog ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt persillerødder og fisk og bring atter suppen i kog. Tag gryden af varmen og lad suppen trække under låg i ca. 3 min. Kom karrysuppen i en skål, drys med persilleblade og server sammen med pærefløden.

Tip

Har du persillerødder med top, kan den bruges i stedet for bredbladet persille.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,5 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %
Print