Karrysuppe med pærefløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

En dejlig suppe fuld af nudler, rødder og fisk. På toppen er der pærer og nødder vendt i lidt chili- og limekrydret fløde. Fuld af smag, nemt og hurtigt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pærefløde

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pærefløde

Bland fløde, limesaft, chili og salt godt. Vend pæretern og nødder i og lad pærefløden stå tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min. Smag til.

Bring karrysuppe, vand, nudler og salt i kog i en stor tykbundet gryde - rør af og til. Kog ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt persillerødder og fisk og bring atter suppen i kog. Tag gryden af varmen og lad suppen trække under låg i ca. 3 min. Kom karrysuppen i en skål, drys med persilleblade og server sammen med pærefløden.

Tip

Har du persillerødder med top, kan den bruges i stedet for bredbladet persille.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,5 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag