Karrysuppe med pærefløde

Bedømmelse

(15 vurderinger)

30 min

En dejlig suppe fuld af nudler, rødder og fisk. På toppen er der pærer og nødder vendt i lidt chili- og limekrydret fløde. Fuld af smag, nemt og hurtigt.

Ingredienser

Antal portioner

Pærefløde

Sådan gør du

Sådan gør du

Pærefløde

Bland fløde, limesaft, chili og salt godt. Vend pæretern og nødder i og lad pærefløden stå tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min. Smag til.

Bring karrysuppe, vand, nudler og salt i kog i en stor tykbundet gryde - rør af og til. Kog ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt persillerødder og fisk og bring atter suppen i kog. Tag gryden af varmen og lad suppen trække under låg i ca. 3 min. Kom karrysuppen i en skål, drys med persilleblade og server sammen med pærefløden.

Tip

Har du persillerødder med top, kan den bruges i stedet for bredbladet persille.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,5 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: