Karrysuppe med pærefløde - Opskrifter - Arla

Karrysuppe med pærefløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

30 min

En dejlig suppe fuld af nudler, rødder og fisk. På toppen er der pærer og nødder vendt i lidt chili- og limekrydret fløde. Fuld af smag, nemt og hurtigt.

Ingredienser

Antal portioner

Pærefløde

Sådan gør du

Sådan gør du

Pærefløde

Bland fløde, limesaft, chili og salt godt. Vend pæretern og nødder i og lad pærefløden stå tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min. Smag til.

Bring karrysuppe, vand, nudler og salt i kog i en stor tykbundet gryde - rør af og til. Kog ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt persillerødder og fisk og bring atter suppen i kog. Tag gryden af varmen og lad suppen trække under låg i ca. 3 min. Kom karrysuppen i en skål, drys med persilleblade og server sammen med pærefløden.

Tip

Har du persillerødder med top, kan den bruges i stedet for bredbladet persille.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,5 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: